Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och är självklart flexibla och öppna för era förslag. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och vi ska göra allt vi kan för att uppfylla dina önskemål och drömmar.

Vi har 100% nöjda kunder inom följande områden:

- Hemstädning

- Fönsterputsning

- Flyttstädning

- Storstädning

- Golvvård

- Kontorsstädning

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar! 

                               KVALITET

Kvalitet är ett nyckelord för oss i allt vi gör. Att våra kunder ska vara nöjda efter en städning är alltid vår ambition. Därför ser vi alltid till att använda allt det kunnande och all den erfarenhet vi samlat på oss för att säkerställa detta. Guni städ ska vara det självklara valet vid ett kontorsstäd, fönsterputsning, golvvård eller flyttstädning.

 

                                 VI TAR OSS AN OLIKA STÄDUPPDRAG

                                               __________________

                                                    FÖNSTERPUTS

Att putsa fönster kan vara både tråkigt, komplicerat och farligt. Om vi genomför kontorsstäd på din arbetsplats så kan ni även beställa till en fönsterputsning av era fönster, så ni kan få ta del av vårsolen nu när den tittar fram efter den långa vintern. Vi tar oss gladeligen an alla typer av fönster och ser till att både utsidan och insidan är skinande ren och blank.

 

                                    GOLVVÅRD

Att dammsuga och tvätta golv är inget man vill göra på sin arbetsplats, och än mindre har tid med då man allt som oftast har många andra uppgifter som prioriteras högre. Tvätta golv och dammsuga är däremot något vi gör med glädje. Vid ett komplett kontorsstäd ingår det att ni ska ha skinande och rena golv att gå på. Är ni många anställda blir golvet snabbt dammigt och smutsigt vilket försämrar arbetsmiljön man ska spendera hela arbetsdagen i.

 

 

Guni städ

Guni städ

Rut-avdrag

Hur fungerar RUT-avdraget? Det är enkelt. Om du uppfyller villkoren för RUT betalar du bara 50% av arbetskostnaden. Du har ett personligt maxtak på 50 000 kronor att utnyttja per år, vilket motsvarar ett köpunderlag på 100 000 kronor. Om ni är flera vuxna som bor på samma adress kan ni lägga ihop era RUT-avdrag för att få ett högre gemensamt tak. Vi ger kostnadsförslag på våra tjänster och priserna för hushållstjänster sätts alltid efter RUT, för att det ska bli enkelt för dig att se vad tjänsten kostar efter avdraget. När du får fakturan sköter vi administreringen till https://www.skatteverket.se