Städning av högsta kvalitet- flyttstäd, storstäda, fönsterputs, golvvård, trappstäd


Guni städ

Vår prislista (efter RUT-avdrag)

 

Veckostädning                             225 kr / timme

Var fjärde veckas städning minst 4 timmar     256 kr / timme

Kortstädningsabonnemang 2-3,5 timmar       270 kr / timme

Storstädning                      Kontakta oss för offert

Flyttstädning                      Kontakta oss för offert

                                      Fönsterputs från

Fönster, (två eller fyrsidigt). Minimidebitering 10 fönster    från 60 kr

Fönster (6-sidigt) Minimidebitering 10 fönster      från 80 kr

Fler än 20 fönster, inglasad balkong eller takfönster.    Kontakta för offert

                                 VI TAR OSS AN OLIKA STÄDUPPDRAG

                                               __________________

                                                    FÖNSTERPUTS

Att putsa fönster kan vara både tråkigt, komplicerat och farligt. Om vi genomför kontorsstäd på din arbetsplats så kan ni även beställa till en fönsterputsning av era fönster, så ni kan få ta del av vårsolen nu när den tittar fram efter den långa vintern. Vi tar oss gladeligen an alla typer av fönster och ser till att både utsidan och insidan är skinande ren och blank.

 

                                    GOLVVÅRD

Att dammsuga och tvätta golv är inget man vill göra på sin arbetsplats, och än mindre har tid med då man allt som oftast har många andra uppgifter som prioriteras högre. Tvätta golv och dammsuga är däremot något vi gör med glädje. Vid ett komplett kontorsstäd ingår det att ni ska ha skinande och rena golv att gå på. Är ni många anställda blir golvet snabbt dammigt och smutsigt vilket försämrar arbetsmiljön man ska spendera hela arbetsdagen i.

 

 

Guni städ

GuniStäd är inte heller rädda för att göra det där lilla extra för att säkerställa att våra kunder är nöjda när vi gått därifrån.


Rut-avdrag

Hur fungerar RUT-avdraget? Det är enkelt. Om du uppfyller villkoren för RUT betalar du bara 50% av arbetskostnaden. Du har ett personligt maxtak på 50 000 kronor att utnyttja per år, vilket motsvarar ett köpunderlag på 100 000 kronor. Om ni är flera vuxna som bor på samma adress kan ni lägga ihop era RUT-avdrag för att få ett högre gemensamt tak. Vi ger kostnadsförslag på våra tjänster och priserna för hushållstjänster sätts alltid efter RUT, för att det ska bli enkelt för dig att se vad tjänsten kostar efter avdraget. När du får fakturan sköter vi administreringen till https://www.skatteverket.se


Guni städ